Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Black Sea Tourism
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Team building litoral, sala de conferinta pe litoral, Delta
Brand
un serviciu BlackSeaTourism
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Team building litoral, sala de conferinta pe litoral, training pe litoral si in delta.
Serviciul Black Sea Events este conceput atat pentru firme/companii care doresc sa deruleze un eveniment (conferinta , seminar , curs , training , team building , petrecerea firmei , cina festiva , cina barbeque , disco ) pe litoralul romanesc al Marii Negre sau in Delta Dunarii cat si pentru persoanele care doresc sa-si aniverseze ziua de nastere sau x ani de la casatorie , intr-un loc special , pe litoral sau in delta.

In acest scop Black Sea Events va ofera posibilitatea alegerii dintr-un numar de mare unitati de cazare , care ofera servicii si au facilitati proprii pentru desfasurarea unui eveniment , in cele mai bune conditii .

- daca sunteti persoana fizica, accesati www.BlackSeaTourism.ro pentru a lua decizia cea mai buna in alegerea unei locatii sau destinatii de pe litoral sau din delta , in vederea organizarii unei nunti , zi de nastere , aniversare x ani de casatorie , luna de miere, etc .
- daca sunteti companie , accesati www.BlackSeaTourism.ro pentru a gasi destinatia si locatia cea mai potrivita pentru organizarea unui eveniment: conferinta , seminariu , team building , curs , serbarea firmei , cina festiva , etc .
- daca sunteti unitate de cazare si dispuneti de sala / sali / saloane pentru organizarea de evenimente (conferinte , cursuri , etc) , inregistrati-va unitatea gratuit si veti ramane surprins de cresterea gradului Dumneavoastra de ocupare , datorita unei promovari agresive a locatiei pe care o administrati , de catre echipa noastra de specialisti .

Credem ca nu trebuia sa vorbim atat de mult despre noi . Trebuia doar sa va spunem ca suntem NUMARUL 1 PE LITORAL SI DELTA DUNARII .

www.BlackSeaTourism.ro
Din Gura in Gura